Api & Aromatherapy sampon & tusfürdő Nagyobb

Api & Aromatherapy sampon & tusfürdő 250ml

16

Új termék

Gyengéd tisztítás és hidratálás
A frissítő, feszültségoldó grapefruit illóolaj élénkítő, antibakteriális, asztringens hatású.
A készítményt az egész család használhatja.

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 12 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 12 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 120 Ft.


2,460 Ft Adóval

Egyéb infó

Gyengéd tisztítás és hidratálás


Régóta keres egy olyan terméket, melyet az egész család használhat, minden bőrtípusra jó, és kiváltja a sok fürdőkád szélén sorakozó tusfürdős és samponos flakont? Az API&AROMATHERAPY Sampon és Tusfürdő mindennapos test- és hajápoláshoz kifejlesztett készítmény.

Mosóaktív anyaga kíméletesen tisztít, nem szárítja a bőrt. A termékben lévő Royal Jelly, azaz méhpempő és akácméz stimulálja a sejtek működését, csökkenti az irritációt, táplálja, hidratálja, regenerálja a hajat és a bőrt. A frissítő, feszültségoldó grapefruit illóolaj élénkítő, antibakteriális, asztringens hatású.
A Fucus Vesiculosus kivonata fokozza a fej és a test bőrének mikrocirkulációját, a sejtek anyagcseréjét. A készítmény kellemes, frissítő illata igazi élménnyé varázsolja a mindennapi tisztálkodást. A készítményt az egész család használhatja, korra és nemre való tekintet nélkül.


-a haj és test alapos, de kíméleten tisztítására, minden napos használattal
-kézmosásra
-manikűr, pedikűr alkalmával az áztatóvízbe


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A szokott módon a megfelelő mennyiségű készítményt vízzel felhabosítjuk, s megmosakszunk. Bő vízzel öblítsük le. Hajmosásnál az utolsó öblítés előtt néhány percig hagyjuk hatni a habot. Ügyeljünk, hogy a szembe ne kerüljön, ha mégis megtörténik, bő vízzel öblítsük ki.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Fő hatóanyagok: 

Méz, Fucus Vesiculosus kivonata, Royal Jelly, Grapefruit olaj, Panthenol, bőrbarát mosóaktív anyag

Blog

1 hasonló termék ebben a kategóriában: