Api & Aromatherapy test- és kézápoló Nagyobb

Api & Aromatherapy test- és kézápoló 200ml

17

Új termék

Finom érintés minden bőrtípusnak.
Legyen élmény minden egyes bőrápolás, frissítse fel érzékeit, miközben egy tápláló krémmel kényezteti bőrét.

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 13 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 13 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 130 Ft.


2,660 Ft Adóval

Egyéb infó

Finom érintés minden bőrtípusnak
 


 

Legyen élmény minden egyes bőrápolás, frissítse fel érzékeit, miközben egy tápláló krémmel kényezteti bőrét. A Test- és kézápoló fő hatóanyagai a Royal Jelly és az akácméz, melyek hidratálják, tonizálják, táplálják a test bőrét.
A készítményben lévő hidegen préselt napraforgó- és olívaolaj gondoskodnak a bőr lipidrétegének helyreállításáról, megfelelő tápanyagokkal látják el a bőrsejteket. A speciális élesztőkivonat sejtregeneráló, bőrsimító, rugalmasság növelő, irritációt csökkentő tulajdonságú. A grapefruit gyümölcs illóolaja antiszeptikus, frissítő hatású. Kellemes illata hangulatunkra is kedvező hatással van. A készítményt az egész család használhatja, korra és nemre való tekintet nélkül.
-minden napi test- és kézápolásra
-manikűrözés alkalmával pakolásként

napozás, szoláriumozás utánHASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Fürdés vagy tusolás után a száraz bőrfelületen vékonyan oszlassuk el a készítményt, majd finom masszírozó mozdulatokkal vigyük a bőrbe.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Fő hatóanyagok: 

Méz, Royal Jelly, Grapefruit olaj, E-vitamin, orvosi élesztő kivonat, Mandula- és napraforgó olaj

Blog

Kellékek

10 hasonló termék ebben a kategóriában: