Noni juice 1l Nagyobb

Noni juice 1l

298

Új termék

A francia polinéz törzsi gyógyítók /kahunák/ 2000 éve használják láz, gyulladás, hasmenés, szorulás, állatharapás, rovarcsípés és számos betegség kezelésére.

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 54 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 54 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 540 Ft.


10,850 Ft Adóval

Egyéb infó

90% tisztaságú, államilag tanúsított, eredeti 
NONI JUICE Tahitiről


Miért épp a Noni?
A francia polinéz törzsi gyógyítók /kahunák/ 2000 éve használják láz, gyulladás, hasmenés, szorulás, állatharapás, rovarcsípés és számos betegség kezelésére. 

 
Az utóbbi évtizedek kutatásai sikerrel azonosították a gyümölcs jó néhány hatóanyagát. Ezek az eredmények alátámasztják a természeti népek tapasztalatait, és így a modern gyógyászat is igent mondott a Nonira.


Francia polinéz gyógyítók, a tradicionális és a modern orvoslás is a mai napig használ gyógynövényeket többek között a Nonit is, latin nevén a Morinda Citrifoliát.

 

Miért fogyassza leginkább a Noni Juice-t? Azért, mert...

-jótékonyan hat a vérnyomás szabályozására
-segíti a gyulladásos folyamat leküzdését
-védelmet biztosít az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer megbetegedéseivel szemben
-növeli a szervezet szerotonin- és melatoninszintjét, ezzel szabályozza az alvásciklust, a hőmérsékletet és a hangulatot
-segít a depresszión
-fájdalomcsillapító hatása bizonyított, a függővé válás veszélye nélkül
-megerősíti az immunrendszert, allergiakialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Táplálék-kiegészítőként étkezés előtt, napi 30 ml (szükség szerint 2-3×30 ml).
Használat előtt felrázandó!


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Fő hatóanyagok: Víz, tahiti Noni püré (N'orinda Citrifolia), Concord szőlőlé koncentrátum, almalé koncentrátum, vörös áfonya lé koncentrátum

Az általunk forgalmazott nagy tisztaságú Polinéz Noni juice rendelkezik a Tahiti Nui (Francia Polinézia) állami felügyeleti szervek hivatalos minőségi és eredetigazolásával.

 

Blog

3 hasonló termék ebben a kategóriában: