Aloe juice 1L

Új termék

Az Aloe Vera termékcsalád államilag garantált, ellenőrzött biogazdálkodásból származó és a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (IASC) minőségi és tisztasági védjegyével ellátott termék. 3 ízben kapható

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 35 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 35 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 350 Ft.


7,030 Ft Adóval

Egyéb infó

Bombabiztos immunrendszer gyermeknek, felnőttnek


Az Aloe Vera termékcsalád államilag garantált, ellenőrzött biogazdálkodásból származó és a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (IASC) minőségi és tisztasági védjegyével ellátott termék.

20 féle ásványt, 18 féle aminosavat, a D-vitamin kivételével tartalmazza az összes vitamint, élelmi rostokat, baktérium-, vírus- és gombaölő anyagokat.


Az aloe magas enzim és élelmi rost tartalmának köszönhetően képes megtisztítani a bél belső falának hatalmas felületű tápanyagfelszívó felületét. A bélbolyhok közül eltávolítja az oda letapadt káros vegyszermaradványokat, így a bél tápanyag felszívására alkalmas felszíne újra visszanyerheti eredeti nagyságát. Ezt az egyedülálló és létfontosságú hatást ezidáig semmilyen más gyógynövény esetében még nem mutatták ki.

A túl sok édesség és a cukros üdítők sajnos messze nem olyan hasznosak, mint amilyen finomak. A tartósítószeres italok helyett választhat egészséges mindennapi üdítőt családjának.

A 60% töménységű ivólé elsőrendű étrend-kiegészítő felnőttnek és gyereknek egyaránt. Fogyasztásával intenzíven erősítheti az immunrendszerét, serkentheti vérkeringését, felgyorsíthatja szervezete emésztési folyamatát.

Baktériumölő, csíraölő és gombaölő hatását is meg kell említeni.

Fogyaszthatja jéggel vagy gyümölcslével keverve. Nem kell lemondania az ízekről sem: a natúr ivólé mellett választhat többféle, természetes aromával ízesített aloe juice-t is.


A jót hamar megszokja a szervezet, így gyorsan átállhat a valódi ízek élvezetére.


-immunrendszer erősítő
-baktériumölő, csíraölő, gombaölő
-

serkenti (stimulálja) a szervrendszerek működését (vérkeringés, nyirok-, emésztési rendszer)

-100 % tisztaságú
-

IASC (Nemzetközi Aloé Tudományos Tanács) által jegyzett termék, valamint a Biyovis® mint jegyzett forgalmazó


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Ajánlott fogyasztás: Naponta 50-200 ml frissítő egészséges innivalóként.
Fogyaszthatja jéggel vagy kedvenc gyümölcslevével keverve.
Felbontás után hűtve tárolandó!


EGYÉB INFORMÁCIÓK:
99,5% tanúsítottan vegyszermentes Aloe Vera juice. Kevesebb mint 1% a következő természetes élelmiszer adalékokból: citromsav (antioxidáns), Kálium-Szorbát (penészesedés gátló)

Blog

3 hasonló termék ebben a kategóriában: