Purex Phase 3. - Szív és érrendszer erősítő csomag Nagyobb

Purex Phase 3. - Szív és érrendszer erősítő csomag

209

Új termék

A Purex Phase 3 Program feladata a vérerek kitisztítása és a szív működésének optimalizálása. 

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 128 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 128 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 1,280 Ft.


25,600 Ft Adóval

helyett 33,090 Ft

Egyéb infó

Vértisztító és szíverősítő program

 

Nem árt, ha tudjuk, hogy világszerte a legtöbb halálozás valamilyen szív- vagy keringési rendellenességre vezethető vissza, tehát a program fontosságát, azt hisszük nem kell különösebben hangsúlyozni.
A Purex Phase 3 Program feladata a vérerek kitisztítása és a szív működésének optimalizálása.

A Purex Phase 2 feltölti a szervezet vitamin- és ásványi anyag készletét. A Purex Phase 3 Program alkalmazásával normalizálhatjuk vérünk koleszterin- és triglicerid (vérzsír)-szintjét, eltávolíthatjuk az érfalakon található lerakódásokat („érelmeszesedés”) és olyan anyagokkal láthatjuk el szervezetünket, melyek egyik legfontosabb szervünk, szívünk működését javítják, illetve optimalizálják.
A program 4 termékből áll:


1. FLOWNORM kapszula (90 db/doboz)
2. LECITIN-KOMBI lágyzselatin kapszula (90 db/doboz)
3. CORDIA Q-10 kapszula (30 db/doboz)
4. O-MEGA-3 lágyzselatin kapszula (60 db/doboz)


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A PUREX PHASE 3 Programot egy hónapon keresztül kell folytatni, normál esetben évente legalább 2 alkalommal (A PUREX PHASE 1-hez és PHASE 2-höz kapcsolva). Azoknál az embereknél, akiknél a koleszterin- és triglicerid-szint extrém eltéréseket mutat, a PUREX PHASE 3 Programot mindaddig folytassák, míg koleszterin és triglicerid laboratóriumi vizsgálati értékeik nem közelítenek a normál értékekhez.

Krónikus hiperkoleszterinémiás és hiperlipidémiás betegek a PUREX PHASE 3-at akár folyamatosan is használhatják, mindenféle káros mellékhatás veszélye nélkül.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:


A PUREX PHASE 3 VÉRTISZTÍTÓ ÉS „SZÍVERŐSÍTŐ” PROGRAM TERMÉKEI KÜLÖN-KÜLÖN IS KAPHATÓAK!

Csomag tartalom

Blog

Kellékek

9 hasonló termék ebben a kategóriában: