Nonimed Sampon - 250ml Nagyobb

Nonimed Sampon - 250ml

25

Új termék

Egészséges haj és fejbőr
Nem kell ezentúl félnie, hogy a mindennapos hajmosással tönkre teszi fejbőrét.
A NONIMED Sampon természetes eredetű, biztosítja a haj és fejbőr alapos, de kíméletes tisztítását.

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 20 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 20 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 200 Ft.


4,190 Ft Adóval

Egyéb infó

Egészséges haj és fejbőr


Nem kell ezentúl félnie, hogy a mindennapos hajmosással tönkre teszi fejbőrét. A NONIMED Sampon természetes eredetű, speciális tisztító komponense biztosítja a haj és fejbőr alapos, de kíméletes tisztítását. A haj- és fejbőr ápolása nagy odafigyelést és speciális hatóanyagokat igényel.
A NONIMED Sampon egyik különlegessége, hogy egy olyan speciális, kókuszból és napraforgóból nyert mosóaktív anyagot tartalmaz, melynek lipidréteg-fejlesztő és a haj fényességére gyakorolt pozitív hatásást klinikai tesztek bizonyítják.

A gondosan válogatott hatóanyag komplexek már a hajmosás ideje alatt regenerálják, lágyítják, fényessé teszik a hajat; az antibakteriális hatású komponens pedig megelőzi a korpa kialakulását, valamint segítséget nyújt a korpás, gyulladt fejbőr hatásos kezelésében. A korpásodás megelőzésében a kszítményben lévő Undecylenoyl glycine nyújt segítséget, mely szabályozza a bőr ökorendszerét, antibakteriális hatású. A növényi kivonatok (Noni, Barack, Málna, Kivi, Papaya, Eper) gondoskodnak a haj és fej bőrének hidratáltságáról, regenerálásáról, a Kókusztej pedig fényessé, könnyen fésülhetővé teszi a hajat.


-a haj alapos, kíméletes tisztítására, akár mindennapos használattal
-sportolóknak, vagy a munka miatt mindennap hajmosást igénylőknek
-a haj és fejbőr egészségének megtartására, visszaállítására
-korpásodás megelőzésére, kezelésére


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A nedves hajra kb. egy mogyorónyi nagyságú sampont oszlatunk el (ha megoldható, a felhasználandó mennyiséget egy kis flakonban vízzel oldjuk fel, s ezt az oldatot vigyük fel a hajra), majd alaposan maszírozzuk át a hajunkat, fejbőrünket. Bő vízzel öblítsük le a sampont. A műveletet - a haj állapotától függően - ismételjük meg. Az utolsó öblítés előtt, néhány percig hagyjuk hatni a habot.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Fő összetevők: Noni kivonat, Kókusztej, Málna-, Eper-, Papaya-, Uborka-, Kivi-, Barack speciális kivonat, Undecylenoyl glycine, bőrbarát mosóaktív anyag

Blog

Kellékek

3 hasonló termék ebben a kategóriában: