Tabiano Biokénes tusológél 250ml Nagyobb

Tabiano Biokénes tusológél 250ml

141

Új termék

Kíméletes és nagyon hatékony tisztítószer a különösen érzékeny, problémás bőr számára! Dr Nagy Zsuzsa Bőrgyógyász szakorvos ajánlásával!

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 4 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 4 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 40 Ft.


970 Ft Adóval

Egyéb infó

Tabiano Biokénes tusológél

Dr Nagy Zsuzsa Bőrgyógyász szakorvos ajánlásával!

Egy újgenerációs termék, amely megtartja a századok óta jelentős kén hatékonyságát, annak jellegzetes illata nélkül. Részletes és hosszas kutatómunka eredményeként született a tusoló gél, amely kíméletes és nagyon hatékony tisztítószer a különösen érzékeny, problémás bőr számára!

Biokén: a kén biorendeltetésű formája,amely növeli a termék hatékonyságát, a jellegzetes, kellemetlen illata nélkül!A biokén oldja és eltávolítja a bőr felszínéről az elhalt sejteket, elősegíti a pórusok tisztulását, tisztítja a faggyúmirigyek kivezetését, csökkenti a mitesszerek képződését.

Növényi eredetű kén: a proteinekben és a növényi aminosavakban jelenlévő ként hasznosítja, melyek megtartják ezen csodálatos elem jelentős funkcióját!

Ajánljuk:
- a pattanásos kiütések következményeinek megszüntetésére és a gyulladások begyógyulásának meggyorsítására
- pattanásos kiütésekre és az apró gennyes pattanásokra való hajlam esetén
-problémás bőr esetén, az átmeneti javulás idejére (a heveny gyulladás megszüntetése után).

Gyártó: Pilogen Carezza

Származásihely: Olaszország

Blog

4 hasonló termék ebben a kategóriában: