POP-IN éjszakai betét New Generation, 3db-os csomag Nagyobb

POP-IN mosható pelenka, éjszakai betét New Generation, 3db-os csomag

517

Új termék

A továbbfejlesztett éjszakai betét a POP-IN pelenkákhoz illeszkedik, patenttal ellátva, gumírozott oldalsó résszel kifejezetten az éjszakai nagy nedvszívást biztosítja.

5 vagy több éjszakai betét rendelése esetén a betét ára 4.490,- Ft/db

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 27 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 27 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 270 Ft.


5,490 Ft Adóval

Mennyiségi kedvezmény

MennyiségKedvezményMegtakarítás
5 4,490 Ft -ig 22,451 Ft

Egyéb infó

POP-IN éjszakai betét New Generation, 3db-os csomag

5 vagy több éjszakai betét rendelése esetén a betét ára 4.490,- Ft/db


A továbbfejlesztett éjszakai betét a POP-IN pelenkákhoz illeszkedik, patenttal ellátva, gumírozott oldalsó résszel kifejezetten az éjszakai nagy nedvszívást biztosítja. Az éjszakai betét egy nagy négyszög alakú bambuszbetét, amelyet a pelenka piskóta alakú részére lehet rácsúsztatni és hátul rápatentolható.
A POP-IN pelenkával együtt az éjszakai betét óriási nedvszívással rendelkezik, amely az éjjeli nagy nedvesség ellenére is szárazon tart. Előrehajtogatott pelenkaként is használható kisebb babáknál a pelenkakülsőbe patentolva.

A betét egyik oldalára középen egy szárazontartó mikroszálas anyag is van varrva, amely fokozza a nedvszívást és szárazon tart, amennyiben ez a fele érintkezik a baba bőrével.

Figyelem, az új generációs betétek nem kompatibilisek a korábbi generációs POP-IN külsőkkel!


Anyaga:80% bambusz, 20%  pamut


3 darabos, gazdaságos kiszerelésben.

Blog

22 hasonló termék ebben a kategóriában: