Minat Magnetic II. Nagyobb

Minat Magnetic II.

423

Új termék

A Minat Magnetic a közérzet javítás hatékony eszköze, mely ötvözi a mágnesterápiát és az akupunktúrát. Pótoljuk a szervezetünkből hiányzó mágneses energiát!
Növeljük meg szervezetünk energiaszintjét!

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 705 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 705 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 7,050 Ft.


141,000 Ft Adóval

Egyéb infó

Kulcs a jó közérzethez


A Minat Magnetic a közérzet javítás hatékony eszköze, mely ötvözi a mágnesterápiát és az akupunktúrát. Pótoljuk a szervezetünkből hiányzó mágneses energiát!
Növeljük meg szervezetünk energiaszintjét!

Sárgarézzel bevont NEODIMUIM PERMANENS mágnesek felhasználásával, kiváló minőségű rózsafa külsővel készült közérzetjavító készülék.

Hogyan működik? Az északi és a déli pólusú irányított permanens mágnesek olyan mágneses erőteret hoz létre, amely képes a biológiai egyensúly fenntartására és helyreállítására. Közel száz problémára alkalmazható az akupunktúrás pontkombinációkon keresztül!

A készülékek fa részei természetes anyagok használatával vannak kezelve, melyeknek antibakteriális hatásuk van. Karbantartáshoz méhviaszos készítményt használhatunk.
A készülékekben használt mágnesek – 12 mm átmérőjű neodimium permanens mágnesek, polírozott sárgaréz védő borítással, amelyik, egy rész védi ezeket mechanikai sérülések ellen (mert a mágnest alkattó földpátok mérgezők az emberi szervezetre). Másrészt, a réz a szervezet számos élettani funkciójához nélkülözhetetlen fontosságú nyomelem. Csökkenti a gyulladásokat, erős vírus-, baktérium-, gombaölő, vérnyomás szabályozó hatású, védi a sejteket a káros oxidációs folyamatoktól, erősíti az immunrendszert, segít a csontritkulás megakadályozásában és a vas felhasználásában. A réz a test nedvesség tartalmának hatására oldódik ki és a bőrön át szívódik fel. Minden fém alkatrész szintén polírozott sárgarézből vann. A készülékeket óvjuk a melegtől, mert a mágneses ereje 80 °C-on már teljesen demagnetizálódik. (Ne hagyjuk kocsiban, radiátoron, stb.)


Milyen előnyei vannak ennek a készüléknek?

- az eszközben található mágnes állandó – nem igényel töltést, sem külső
  energiaforrást
- a sárgaréz bevonatnak többszörös rendeltetése van
- az élettartalmát és erősségét nem befolyásolja, hogy hány ember  használ-
  ja
- kis méretű, ezért könnyen hordozható
- könnyű a használata
- használatával pótoljuk a mágneses energia hiányát
- a Használati Útmutató lehetőséget ad 70 probléma megoldására
- nem igényel sok időt – egy pont 1 perc
- könnyen karbantartható és tisztítható
- alkalmazható gyerekeknél is, csökkentett időtartalommal
- az eszközt házi kedvenceinken is használhatjuk
- az eszköz használatának nincs mellékhatása
- kitűnő kiegészítője az orvosi kezeléseknek

 

Abban az esetben, ha 2 darab északi pólusú készülék van a tulajdonában, a használatukkal növelni tudja komfortérzetét és javítani az általános fizikai állapotát olyan esetekben, amikor bármely testrészen kialakul a fájdalom, gyulladás, rendellenesség vagy kellemetlenség.
Az alkalmazás nagyon egyszerű, a Használati útmutatóban megtalálja a problémának megfelelő pontkombinációt, és a leírt módon alkalmazza a készülékeket. Bizonyos esetekben, oly módon használjuk a két északi pólusú készüléket, hogy őket egymással szembe irányítjuk és ilyen módon a mágneses sugarak találkozásnál felgyorsítjuk az energiaegyensúly és a komfort érzés elérést.

Néhány javasolt pont kombinációt:
- Allergia
- Álmatlanság
- Arcüreggyulladás
- Görcsök
- Emésztési problémák
- Inkontinencia
- Láz
- Keringési problémák

A déli pólusú készülék hiányában meg lesz fosztva attól a lehetőségtől, hogy megvalósítsa a gyorsabb eredményt. A biológiai és energetikai egyensúlyt sem tudja elérni, amely a bevezetőben ismertetve lett: 50%-os pozitív és 50%-os negatív, azaz a yin-yang egyensúly kialakításában segít. 


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Kérjük, kövesse és tartsa be a Használati utasításban javasolt használati időt (felnőttek és gyermekek számára), és a figyelmeztetéseket azokra az esetekre, amelyekben az eszköz nem használható.
Az objektív diagnózis felállítása érdekében forduljon orvoshoz és csak utána kezdje a Minat Magnetic közérzet javító eszköz alkalmazását. A Minat Magnetic mágneses készülék (közérzetjavító eszköz) nem helyettesíti az orvosi kezelést vagy az orvos által előírt gyógyszerek, készítmények használatát! Egyik esetben sem lehet használatukat önként abbahagyni, megváltoztatni.

 

Blog

5 hasonló termék ebben a kategóriában: