Minat Magnetic I. Nagyobb

Minat Magnetic I.

422

Új termék

A Minat Magnetic a közérzet javítás hatékony eszköze, mely ötvözi a mágnesterápiát és az akupunktúrát. Pótoljuk a szervezetünkből hiányzó mágneses energiát!
Növeljük meg szervezetünk energiaszintjét!

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 374 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 374 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 3,740 Ft.


74,800 Ft Adóval

Egyéb infó

Kulcs a jó közérzethez


A Minat Magnetic a közérzet javítás hatékony eszköze, mely ötvözi a mágnesterápiát és az akupunktúrát. Pótoljuk a szervezetünkből hiányzó mágneses energiát!
Növeljük meg szervezetünk energiaszintjét!

Sárgarézzel bevont NEODIMUIM PERMANENS mágnesek felhasználásával, kiváló minőségű rózsafa külsővel készült közérzetjavító készülék.

Hogyan működik? Az északi és a déli pólusú irányított permanens mágnesek olyan mágneses erőteret hoz létre, amely képes a biológiai egyensúly fenntartására és helyreállítására. Közel száz problémára alkalmazható az akupunktúrás pontkombinációkon keresztül!

A készülékek fa részei természetes anyagok használatával vannak kezelve, melyeknek antibakteriális hatásuk van. Karbantartáshoz méhviaszos készítményt használhatunk.
A készülékekben használt mágnesek – 12 mm átmérőjű neodimium permanens mágnesek, polírozott sárgaréz védő borítással, amelyik, egy rész védi ezeket mechanikai sérülések ellen (mert a mágnest alkattó földpátok mérgezők az emberi szervezetre). Másrészt, a réz a szervezet számos élettani funkciójához nélkülözhetetlen fontosságú nyomelem. Csökkenti a gyulladásokat, erős vírus-, baktérium-, gombaölő, vérnyomás szabályozó hatású, védi a sejteket a káros oxidációs folyamatoktól, erősíti az immunrendszert, segít a csontritkulás megakadályozásában és a vas felhasználásában. A réz a test nedvesség tartalmának hatására oldódik ki és a bőrön át szívódik fel. Minden fém alkatrész szintén polírozott sárgarézből vann. A készülékeket óvjuk a melegtől, mert a mágneses ereje 80 °C-on már teljesen demagnetizálódik. (Ne hagyjuk kocsiban, radiátoron, stb.)


Milyen előnyei vannak ennek a készüléknek?

- az eszközben található mágnes állandó – nem igényel töltést, sem külső
  energiaforrást
- a sárgaréz bevonatnak többszörös rendeltetése van
- az élettartalmát és erősségét nem befolyásolja, hogy hány ember használja
- kis méretű, ezért könnyen hordozható
- könnyű a használata
- használatával pótoljuk a mágneses energia hiányát
- a Használati Útmutató lehetőséget ad 70 probléma megoldására
- nem igényel sok időt – egy pont 1 perc
- könnyen karbantartható és tisztítható
- alkalmazható gyerekeknél is, csökkentett időtartalommal
- az eszközt házi kedvenceinken is használhatjuk
- az eszköz használatának nincs mellékhatása
- kitűnő kiegészítője az orvosi kezeléseknek

 

Abban az esetben, ha csak 1 darab északi pólusú készülék van a tulajdonában, az eszköz használatával elsősorban a komfort érzés fokozásában érhet el eredményt. Az adott testrész területén vagy a megadott pontokon alkalmazva, a fájdalom, gyulladás vagy kellemetlen érzés enyhítése, megszüntetése lehetséges. Az alkalmazás nagyon egyszerű: „pásztázza“ a fájdalmas területet 1-3 percen át, mert ahogy a Használati útmutató bevezető részében ismertetve van, az északi pólusú mágnes energiának a következő hatásai vannak:
- Nyugtató hatás
- Energetizáló hatása van
- Harmonizálja a belső energiákat
- Biztosítja a jó közérzetet
- Felgyorsítja a folyamatot 


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A készüléket alkalmazhatja a Használati útmutatóban ajánlott pontkombinációk alapján is, de mivel a pontok a test mindkét oldalán vannak, az eszköz használata, „dupla“ időt vesz igénybe. Ugyanakkor, attól a lehetőségtől is meg lesz fosztva, hogy a két egymással szembe irányított északi pólusú készülékek az előírtak szerint használni tudja, ami gyorsítja a folyamatokat, a komfort érzés elérését. A déli pólusú készülék nélkül pedig nem tudja elérni a gyors biológiai energia egyensúlyt.

Kérjük, kövesse és tartsa be a Használati utasításban javasolt használati időt (felnőttek és gyermekek számára) és a figyelmeztetéseket azokra az  esetekre, amelyekben az eszköz nem használható!
Az objektív diagnózis felállítása érdekében forduljon orvoshoz és csak utána kezdje a Minat Magnetic közérzet javító eszköz alkalmazását. A Minat Magnetic mágneses készülék (közérzetjavító eszköz) nem helyettesíti az orvosi kezelést vagy az orvos által előírt gyógyszerek szedését, alkalmazását.

Blog

5 hasonló termék ebben a kategóriában: