PEPPA kicsi baba Nagyobb

PEPPA kicsi baba

Új termék

Az egyszerű vonalú és letisztult kialakítású PEPPA játék babák szigorúan természetes anyagokból készülnek. Ez a megnyugtató és szép játék a gyermekünk első legjobb barátjává válhat.

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 14 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 14 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 140 Ft.


2,990 Ft Adóval

Egyéb infó

PEPPA kicsi baba

Első játék, mely egyszerű kialakításának köszönhetően a fantázia fejlődését segíti.

Az egyszerű vonalú és letisztult kialakítású PEPPA babák szigorúan természetes anyagokból készülnek. Külsejük 100% pamut (frottír), a fejük pedig tiszta gyapjúval van tömve. A színűket AZO mentes festékekkel festik. A kötött kezüket könnyen meg tudja fogni gyermekünk, valamint hozzá is tud bújni alvás közben, vagy amikor csak szeretne. 

Mivel a természetes gyapjúról tudjuk, hogy megtartja a környezet illatait, ezért a gyermekünk a baba közelében is érezni fogja az otthon és a szülők ismerős, és biztonságot nyújtó illatát. A gyapjú emellett antibakteriális tulajdonságáról is közismert, így biztonságban tudhatjuk a gyermekünket a baktériumoktól is.

30 °C-on mosható, de a centrifugálás során összemehet.

9 választható színben

Ez a megnyugtató és szép játék a gyermekünk első legjobb barátjává válhat.

Blog

Kellékek

30 hasonló termék ebben a kategóriában: