Ganovis kapszula 60 db Nagyobb

Ganovis kapszula 60 db

351

Új termék

Képzeljen el egy olyan növényt, amely a megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben és minőségben a megfelelő helyre hat! Ez a REISHI!

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 48 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 48 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 480 Ft.


9,640 Ft Adóval

Egyéb infó

A természet gyógyító ereje


Képzeljen el egy olyan növényt, amely a megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben és minőségben a megfelelő helyre hat! Ez a REISHI!
A reishi hazánkban pecsétviaszgombaként ismert. A reishit Kínában mintegy 4000 év óta ismerik és használják a népi gyógyászatban.
A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű „gyógynövényként” tekintenek rá. Ez az első úgynevezett „gyógyhatású készítmény”, amely még hosszútávon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít a betegségek hatékony megelőzésében.

Emellett  a reishi gomba(Ganoderma Lucidum) egy intelligens gyógynövény, amely adaptogén tulajdonságú – ez azt jelenti, hogy akkor és úgy hat, ahogyan az adott pillanatban a szervezetnek szüksége van rá. A kulcsszó az adaptáció, vagyis: a tökéletes alkalmazkodás.

 A manapság egyre nagyobb mennyiségben előforduló mérgek, toxinok, petrokémiai anyagok, növényvédőszerek, és gyomirtók  mind-mind megterhelik méregtelenítő szervünket, a májunkat.
A Reishi kiváló hatással van a méregtelenítésre, ami egyébként a máj legfőbb funkciója.

A reishi hatását  tovább fokozza a termékben található:
sárgabarackmag őrlemény, ami B-17 vitamint is  tartalmaz, és a csipkebogyóhús őrlemény, mely ásványi anyag és természetes C-vitamin tartalma miatt ismert.

A GanoVis kapszula nagyszerű „hármasa” szervezetünk egészséges működését befolyásolja, adaptogén hatása növeli az energia szintünket.

Természetgyógyászok  a Ganodermát allergiában, magas vérnyomásban, vírusfertőzésben és bronchitisztben egyaránt alkalmazzák, kiegészítő kezelésként.

-javasolt a máj méregtelenítésében
-a szervezetünk ellenálló képességért felelős
-antihisztamin szerű, allergiás tüneteket enyhítő hatású
-fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét
-magas vérnyomás esetén ajánlatos
-megőrzi a szervezet vitalitását


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Ajánlott adagolás: napi 2×1 kapszula (étkezések előtt), bő folyadékkal


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

A napi adag (2×1 kapszula) tartalmaz:
Megnevezés

Mennyiség

xRDA %

Reishi gombapor

300,0 mg

n.m.

Sárgabarack mag por

150,0 mg

n.m.

Csipkebogyó hús por

150,0 mg

n.m.

 
A GanoVis kapszulát vegetáriánusok is bátran szedhetik, mivel a kapszula növényi eredetű.

 

Fő összetevők: Reishi gomba (Ganoderma lucidum) por, hidroxipropil-metilcellulóz (kapszulahéj), sárgabarack (Prunus armeniaca) mag por, csipkebogyó hús (Cynosbati fructus sine cum seminibus) por

FIGYELEM: a készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!
A javasolt napi adagot ne lépjük túl!

Blog

11 hasonló termék ebben a kategóriában: