Herba Gold Antibakteriális Szappan - 250ml Nagyobb

Herba Gold Antibakteriális Szappan - 250ml

13

Új termék

Hatékony kéztisztítás a kórokozók terjedése ellen! Kíméletesen, de hatásosan tisztít, a tisztított bőrfelületet nem szárítja. Otthoni használatán túl munkahelyeken, mint regisztrált kézmosószer szintén felhasználható.

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 22 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 22 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 220 Ft.


4,490 Ft Adóval

Egyéb infó

Védekezzen hatékony kéztisztítással a kórokozók terjedése ellen!


A baktériumok, fertőzések leginkább a nem megfelelő kéztisztítás miatt terjednek. Elég egy kilincs, vagy egy korlát megfogása, és kezünkön máris tovább utaznak a nem kívánatos bacik. Fontos, hogy megfelelő szappant használjunk eltávolításukra, ezzel megelőzve a megbetegedéseket.
A Herba Gold Antibakteriális folyékony szappan speciális, a bőr ökorendszerét fenntartó, de széles spektrumban védő antibakteriális hatóanyagot, bőrápoló, sejtépítő, bőrsimító, természetes hidratáló, hypoallergén tulajdonságú komponenseket tartalmaz. Kíméletesen, de hatásosan tisztít, a tisztított bőrfelületet nem szárítja. Otthoni használatán túl munkahelyeken – élelmiszeripar, kereskedelem, orvosi rendelő – mint regisztrált kézmosószer szintén felhasználható. 1323/2006/OÉTI


-kézmosásra
-intim területek tisztántartására
-problémás bőrfelületekre
-manikűr, pedikűr során
-élelmiszeripari egységeknél
-orvosi rendelőkben
-szalonokban (kozmetika, fodrászat)


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A tisztítandó bőrfelületet be kell vizezni, a folyékony szappannal alaposan át kell dörzsölni a bőrt, majd bő vízzel leöblíteni. Végül bőrünket szárazra töröljük.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Fő hatóanyagok: Capryloyl Glycin, Allantoin, Panthenol, Krameria Triandra kivonat

Blog

4 hasonló termék ebben a kategóriában: