KiroMed Delta gravitációs gerincnyújtó pad Nagyobb

KiroMed Delta gravitációs gerincnyújtó pad

503

Új termék

A KiroMED Delta az összecsukható mechanikus gerincnyújtó pad továbbfejlesztett és bevizsgált, minősített változata. Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH) Orvostechnikai Főosztálya a KiroMED Delta gravitációs padot orvostechnikai eszköznek minősítette.

Szállítási, fizetési információ

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 275 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 275 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 2,750 Ft.


55,000 Ft Adóval

Egyéb infó

KiroMed Delta gravitációs gerincnyújtó pad

Szállítási, fizetési információ

Orvostechnikai eszköz, tanusítvány letölthető a "Letöltés" fül alatt.

 

Szakértők véleménye a gerincnyújtó padról:


 „Fantasztikus eredményeket fog elérni úgy, hogy nem kell szednie évekig gyógyszert...”

Dr. Szaniszló Marianna„Én is kipróbáltam, közel 15 éve már használom, a betegeim nagyon szeretik, többen be is szerezték már otthoni eszköztárukba...”

Daróczi Zoltán, természetgyógyász„Aki megvásárolta, aki használja, mindenki kizárólag pozitív véleménnyel van felőle, így én is…”

Keszthelyi Csaba, gyógymasszőr


A KiroMED Delta az összecsukható mechanikus gerincnyújtó pad továbbfejlesztett és bevizsgált, minősített változata. Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH) Orvostechnikai Főosztálya a KiroMED Delta gravitációs padot orvostechnikai eszköznek minősítette.

A folyamatos szakértői és vásárlói visszajelzések nyomán számos fejlesztést eszközöltünk a gerincnyújtó padon. A továbbfejlesztéseknek köszönhetően stabilabb, biztonságosabb működést értünk el. A KiroMed Delta megerősített vázszerkezettel, vastagabb, kényelmesebb fekvőfelülettel, állítható fejtámlával és biztonságosabb lábbefogó szerkezettel rendelkezik.

A fejlesztések miatt a KiroMED Delta padot már hason fekve is lehet használni.
A nyújtást hason fekve a plusz térdtámasz teszi lehetővé.

A hason fekve történő nyújtás kifejezetten ajánlott azoknak, akiknél porckorongsérv alakult ki, vagy kimondottan a deréktájéki szakaszon vannak állandó fájdalmai. Ajánlott lumbágóban, isiászban szenvedőknek is. Hason fekve a csípőcsont jobban kiemeli a deréktáji szakaszt, így ha a csípőkörnyéki izomzat túlságosan letapadt, akkor kimondottan ajánlott a nyújtás hason fekve.

 

Az orvostechnikai minősítéssel rendelkező KiroMED Delta gerincnyújtó padra a szállító kiemelkedő, 18 hónap garanciát vállal.

Teherbírása maximum 136 kg, de folyamatos használatban 110 kg testsúlyig ajánljuk.

A KiroMED Delta gerincnyújtó pad használata

Első lépésként be kell állítani a gerincnyújtó pad hosszát, és igény szerint igazítani az állítható fejtámlát. Minden használat előtt győződjön meg arról, hogy a rögzítő öv a megfelelő szögben fixálja a padot! A gerincnyújtó padra fekvő páciens kezdő pozícióba kerülve rögzíti bokáját, a racsnis lábbefogó és a biztonsági retesz segítségével. Ezt követően ráfekszik a padra, majd fokozatosan billen a kívánt pozícióba. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlop teljesen laza állapotba kerül, mivel egyáltalán nem terhelődik, a gerinc melletti izmok pedig a függeszkedés következtében nyúlnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás következtében a csigolyák eltávolodnak egymástól, a nyomás alatt lévő idegek felszabadulhatnak. A gravitációs gerincnyújtó pad nagyon érzékeny a súlypontváltozásra. Gyorsan reagál az enyhe súlyelosztási változásokra, ezért fontos, hogy helyesen állítsuk be a magasságot. A padon való fekvés közben tartsa maga mellett a karjait, majd lassan tegye kezét a mellkasára!

A gerincnyújtó pad használatának megkezdése előtt kérjen személyre szabott tanácsot kezelőorvosától.

A KiroMED Delta gerincnyújtó padot önkéntes egészségpénztári finanszírozásban is megvásárolhatja, ezt kérjük előre jelezze.

 

Méretek és teherbírás

  • Testmagasság: 147 – 198 cm
  • Terhelhetőség: max. 136 kg. Folyamatos használatban max. 110 kg.
  • Alapterület: 71 x 115 cm
  • Magasság: 140 cm
  • Összecsukva kb. 50 cm a helyigénye.
  • Szállítási méret (csomagolva): 131 x 77,5 x 14 cm
  • Súly: 24 kg


Blog

6 hasonló termék ebben a kategóriában:

Download