Bioprotector Home Nagyobb

Bioprotector Home

419

Új termék

A Bioprotector Home hatásosan semlegesíti a mágneses tér deformitásait és kiszűri a káros sugárzásokat, amelyeket a földalatti vízerek, kozmikus sugárzások okoznak.

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 148 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 148 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 1,480 Ft.


29,700 Ft Adóval

Egyéb infó

Lakhelyünk, irodánk sugárzás- védelmére kifejlesztve

A Bioprotector Home hatásosan semlegesíti a mágneses tér deformitásait és kiszűri a káros sugárzásokat, amelyeket a földalatti vízerek, kozmikus sugárzások okoznak.

A mágneses tér torzulásai az olyan helyeken, ahol huzamosabb időt töltünk (munkahely, otthon), káros hatással vannak egészségünkre. Gyengítik az immunrendszert is, s ez súlyos betegségek kialakulásához is vezethet. Mentális szinten a káros sugárzások depressziót, agressziót és hiper-stresszérzékenységet okozhatnak.
A Bioprotector által harmonizált mágneses tér hatására az energiák szabadon áramolhatnak az egész testben, így jó hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségre, enyhíthetik, illetve meg is szüntethetik a betegségeket és azok tüneteit.

Felhasználási terület:

- A Bioprotector Home nagyobb terek, lakhelyünk, irodánk  sugárzás- védelmére lett kifejlesztve.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS
:
Dobozával együtt tehetjük az ágyunk vagy az íróasztalunk alá, illetve minden olyan helyre, ahol huzamosabb időt töltünk. Jóga, meditáció vagy torna stb. közben tegyük doboz nélkül a (torna) szőnyeg alá. 

A Bioprotector Home hatótávolsága 7 méter átmérőjű kör.
A Bioprotector Home a legnagyobb Bioprotector termék.
A Bioprotector Home-ot mindig az eredeti csomagolásban tároljuk.
A Bioprotector egy életre szól, csak egyszer kell megvenni, korlátlan ideig használható.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Tudományosan igazoltan, nagymértékben csökkenti az, elektromos berendezések és háztartási eszközök (TV, számítógép, telefon, stb.), elektromos vezetékek, munkaállomások, mobiltelefonok, számítógépek, mikrohullámú sütők, stb. által kibocsátott elektromágneses sugárzást (EMR). 

A Bioprotector harmonizálja fizikai állapotunkat, káros mellékhatásai nincsenek.

Blog

2 hasonló termék ebben a kategóriában: