Herba Gold Foggél menthol 150 ml

14

Új termék

Speciális gyógynövénykomplexszel, Q-10 co-enzimmel
A foggél intenzív gyulladáscsökkentő, regeneráló, sebgyógyító, antibakteriális, vérzéscsillapító, a fogínyt erősítő, feszesítő, antioxidáns tulajdonságú.

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 22 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 22 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 220 Ft.


4,450 Ft Adóval

Egyéb infó

Speciális gyógynövénykomplexszel, Q-10 co-enzimmel


Lehetséges, hogy megtalálta azt a foggélt, amire valóban vágynak fogai? A Herba Gold mentholos foggél természetes, igazolt hatású anyagok összessége, mely védi a fogíny és a száj nyálkahártyájának egészségét. Intenzíven tisztítja a fogakat a képződött lepedéktől.
A hatóanyagok egymás hatását kiegészítik, illetve felerősítik. A foggélben lévő gyógynövény komplex intenzív gyulladáscsökkentő, regeneráló, sebgyógyító, antibakteriális, vérzéscsillapító, a fogínyt erősítő, feszesítő, antioxidáns tulajdonságú. A Q10 co-enzim- felerősítve a gyógynövény komplex hatását- gondoskodik a fogíny szöveteinek feszességéről, rugalmasságának megtartásáról. Mentholos ízesítésű.


-intenzív tisztítás
-hosszantartó illat
-mindennapi fogmosásra
-íny edzésére pakolásként
-szájüregi fertőzések megelőzésére
-szájsebészeti beavatkozások utáni kiegészítő kezelésre


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Hagyományos módon használva naponta legalább kétszer, de ha szükséges, akár több alkalommal a fogakat alaposan megtisztítjuk a foggéllel, majd a szájunkat kiöblítjük.
A fogíny „edzésére” ajánlatos az esti fogmosás után a fogínyt vékonyan a foggéllel bekenni, 5-6 perc után a szájat alaposan kiöblíteni. Ezután alkalmazzuk a Szájvizet.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Fő összetevők: árnika-, kakukkfű-, mirrha-, centella asiatica kivonat, Q-10, C-vitamin

Blog

Kellékek

2 hasonló termék ebben a kategóriában: