MANDUCA standard, homok babahordozó

611

Új termék

Alap Manduca babahordozó kenguru. Kényelmes és ortopédiailag helyes babahordozó német csúcsminőségben, az egész család számára.

Bővebb leírás

Ha megvásárolod ezt a terméket 184 törzsvásárlói pontot kapsz.. A kosaradért összesen 184 törzsvásárlói pontot kapsz. A pontjaidat ilyen értékű kuponra tudod beváltani: 1,840 Ft.


36,900 Ft Adóval

Egyéb infó

MANDUCA standard, homok babahordozó

Nézd meg a videót a használatáról!


Alap Manduca babahordozó kenguru. Kényelmes és ortopédiailag helyes babahordozó német csúcsminőségben, az egész család számára.

3,5kg - 20 kg eléréséig használható!

A Manduca bébi és gyermekhordozó előnyei:

- Óvja a hátad!
A Manduca babahordozóban a testedhez egészen közel hordozhatod a kisbabád, majdnem úgy, mint egy hordozókendőben. A hátkímélő dizájn és az anatómiailag formázott csípőöv, akárcsak egy jó túrahátizsák, a súlyt a vállad helyett a csípődre tereli.

- Alacsony és magas emberekre is jó!
A háromszorosan állítható vállpánt és a jól variálható csípőöv remekül illeszkednek a hordozó testéhez. A puha, párnázott vállpántokat választásod szerint keresztezheted a hátadon (hason hordozásnál) vagy hordhatod hátizsák stílusban (hason vagy háton hordozásnál) - ahogyan Neked tetszik.
A csípőövet rendkívül jó anatómiai formája miatt hordhatod a csípődön és a derekadon is.

- Ortopédiailag helyes ,,M" lábtartás!
Ortopédusok és gyermekorvosok azt javasolják, hogy a hordozóban ülő kisbaba mindig erősen felhúzott térdekkel és finoman terpesztett combokkal csücsüljön. A baba popsija mindig mélyebben legyen, mint a térdei, amelyeket legjobb, ha köldök magasságig emel a kicsi. Ilyen módon a kisbabád csípője enyhén előre hajlik, a háta begömbölyödik és tehermentessé válik. Ezáltal megelőzheted a csípőficamot és a még porcos csípővápa helyes tartásban érik meg.

Anyaga:
különösen strapabíró bio pamutból és kenderből készült

A Manduca NewStyle újításai:
- szép hímzett logó immáron nem csak a limitált modelleken,
- külső zseb elhagyása a simább hátrész érdekében,
- mellcsat középen,
- övcsat alatt végig párnázott

Blog

Kellékek

18 hasonló termék ebben a kategóriában: