Naponta megyünk el lehetőségek mellett. Ott a jel, de nem mindig vesszük észre. Nincs mellettünk valaki, aki figyelmeztetne: - Nézd, ez neked szól! Ez a Te lehetőséged! - Egyedül mindig nehezebb, ezt jól tudjuk. Előbbre jutunk, ha együtt keressük a lehetőséget! 


Megfogalmazta már, hogy melyek az
Ön valódi céljai?

Anyagi függetlenség? Siker? Több szabadidő?
Egészséges, nyugodt élet?

Lehetőséget keresünk mindannyian céljaink megvalósítására. Talán egymást keressük? Mi ezt valljuk. Találjuk meg egymást, hogy ne menjünk el saját lehetőségeink mellett. Mi most ebben adunk segítséget!


Miért a Biyovis?

Milyen előnyökkel jár a tagság?

Lehetősége nyílik arra, hogy örökös tagként raktári áron vásároljon termékeket, amely tagság akár 25 % kedvezményt jelent a fogyasztó árakhoz képest. Ezt a kedvezményt felhasználva Ön nagyon jó árakon juthat minőségi termékekhez saját felhasználásra, vagy akár továbbértékesítésre.

Vásárlásai után jutalékot kap, melyet bizonyos összegig levásárolhat, a felett pedig számla ellenében megkap készpénzben.

Megismertetheti ezt az üzleti lehetőségeket, a nagyszerű termékeket ismerőseivel. Ha közülük az Ön munkatársaként regisztrálnak rendszerünkbe, az ő vásárlásaik után is jutalékot fog kapni a mindenkori marketingterv alapján.

A kedvezményes vásárlás mellett a Biyovis® sikerprogramjain, rendezvényein is részt vehet; egzotikus tájakra, jókedvű kirándulásokra, magas színvonalú rendezvényekre juthat el fantasztikus emberek társaságában.

Nagyszerű oktató anyagainkon, képzéseinken keresztül folyamatosan képezheti magát, mellyel a legmagasabb szintre fejlődhet a Biyovis® üzletében. 
Hogyan regisztrálhat?
  A regisztrációnak 2 módja is lehetséges:
- Személyesen valamelyik Biyovis® hálózati tag
   megkeresésével az info@okovilag.hu címen vagy a 20/430-42-09 telefonszámon.

Felkeresnek egy Biyovis®  hálózati munkatársat, aki elmondja a lehetőségeket és feltételeket, majd regisztrál döntése szerint.
 
- Interneten
A regisztráció néhány egyszerű lépésből áll.
A böngésző sávba beírja a www.biyovis.hu/adamimre hálózati tag weboldal címét, majd az alábbi 3 lehetőség közül választ;1. Üzleti Partner:

Ha Ön szeretné elérni az anyagi függetlenséget, szeretne magának több szabadidőt és szeretne egy olyan rendszer üzleti partnere lenni, mely nemzetközi szinten is elsők között nyújt segítséget a 21. századi civilizációs egészségügyi problémák megoldásában, akkor az alábbi lehetőségek egyikét javasoljuk Önnek.

Létrehoztunk olyan csomagokat, melyeket úgy állítottunk össze, hogy  segítségükkel garantáltan a leggyorsabban tudjon eredményeket hozni.

A csomagokban szereplő termékek hatásmechanizmusát percek, órák, vagy napok alatt érzékelheti. A 21. századi civilizációs problémák villámgyors megoldója ez a csomag, továbbá ezekkel a termékekkel - a gyors hatásuk miatt-  az üzleti indulásban is felpörgeti az eseményeket, hiszen látványos eredmény miatt rögtön fogyasztókra és új munkatársakra lel.  Ezek a termékek jól ismertek a piacon, fogyasztói elégedettség miatt ez egy könnyen értékesíthető csomag, sikeres kezdést, gyors bevételt biztosít!

A csomagokkal való csatlakozással AJÁNDÉK termékeket adunk!

Csak saját magán múlik, milyen gyorsan lesz sikeres a vállalkozása! Ennek érdekében hoztuk létre a Biyopack-okat. Minél magasabb értékűt (alább) válassza, annál gyorsabban éri el a karriere csúcsát.


Silver BIYOPACK 250 csomag

Gold BIYOPACK 500 csomag

Sapphire BIYOPACK 1000 csomag

Diamond BIYOPACK 2000 csomag

 
  2. Diszkont Partner:

Önnek ajánljuk a Diszkont Partner csatlkakozást, amennyiben szeretne a termékekhez olcsóbban hozzáférni (második vásárlástól), vagy szeretne elkezdeni dolgozni, és ezáltal jövedelmet szerezni.  

Feltételek:
- minimum 30 pont értékű első vásárlás (fogyasztói áron), +
- 2.500.- Ft Regisztrációs díj megfizetése, mely tartalmazza a Regisztrációs mappát
(Marketingterv + Forgalmazási Szerződés + Fogyasztói Regisztráció + Megrendelőlap + Árjegyzék + 1 db Elektronikus adathordozó anyagát: Biyovis bemutató film+ Termék,- és Üzleti filozófia film + Victory day film, Termékkatalógus, Vásárlói és Fogyasztói árjegyzék, Biyovis Lexikon, Megrendelőlap, Termékfilozófia és Üzleti bemutató, Marketingterv és Üzleti Szabályzat)

Előnyök:
- örökös tagság
- további vásárlás raktári áron
- építhet hálózatot, de jutalék felvételére csak akkor jogosult, ha
  vásárlása 1 adott tárgy hónapban eléri a 250 pont Személyes for-
  galmat.


3. Regisztrált Fogyasztó:

Önnek akkor javasoljuk, hogy Regisztrált Fogyasztó legyen rendszerünkben, ha;

- nem kíván hálózatot építeni
- fogyasztói áron bármely terméket meg szeretné vásárolni


Előnye:

- rá vonatkozó havi termék akciókban vehet részt (erről hírlevélben is tájékoztatást kaphat)


A Fogyasztói Regisztráció kitöltésével rendszerünk örökös tagjává válik.Ki az a szponzor?

Célszerű annak a személynek a segítségét kérni a regisztrációhoz, a vásárláshoz, az üzlet beindításához, aki Önnel megismertette a Biyovis®-t. Ez a személy lesz az Ön szponzora, aki a későbbiekben is mindenben támogatni fogja.

Ha nincs ilyen személy, akkor is lesz szponzora, de ebben az esetben központilag, az Ön lakhelyéhez legközelebbi profi munkatársunkat jelöljük ki.
A szponzor megkeresi Önt és mindenben segítségére lesz.
 

 

Jó tudni!

A Biyovis® tagság egyszeri Fogyasztói áron való vásárlási költséggel jár. Regisztrációjával örökös tag lesz (a tagság örökölhető), ám ez nem jelent semmiféle kötelezettséget Ön felé! Nincs kötelező vásárlás, nincs kötelező részvétel rendezvényeken. Ha úgy dönt, akkor csak a saját részére vásárol, de ha lehetőséget lát az üzlete építésében, akkor mi minden segítséget meg fogunk adni ehhez!

Közös érdekek előnyét kínáljuk. Csapatot, rendszert, támogatást, kiváló termékhátteret. Extrém kicsiny üzleti kockázatot. Egyénre szabott vállalkozást, amit közösen építhetünk. Vállalkozást, amiben Ön számít, de kora, neme, előképzettsége nem. Csak az kell, hogy Ön is meglássa a lehetőséget, amit most mutatunk, és Ön is akarja, amit mi, azaz a sikert!