Katalógus

Rendelkezésre állás
Állapot
Kiszerelés
Baba-Mama

Környezetkímélő termékek babáknak és mamáknak A mai világban egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a környezetkíméletre és a környezetkímélő termékekre. Fontos, hogy vigyázzunk arra a világra, amiben élünk, hiszen itt neveljük gyermekeinket és mi magunk is ebben élünk. Nem mindegy milyen termékek veszik körül a kisgyermekeket. A babák még érzékenyek...

Környezetkímélő termékek babáknak és mamáknak A mai világban egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a környezetkíméletre és a környezetkímélő termékekre. Fontos, hogy vigyázzunk arra a világra, amiben élünk, hiszen itt neveljük gyermekeinket és mi magunk is ebben élünk. Nem mindegy milyen termékek veszik körül a kisgyermekeket. A babák még érzékenyek, ezért oda kell figyelnünk rá, hogy milyen babaápolási szereket használunk. A nem megfelelően kiválasztott termékekre könnyen allergiásak lehetnek vagy kikezdhetik vékony bőrüket. Nálunk olyan babaápolási készítményeket és kiegészítőket vásárolhatnak meg, amik védik a babák bőrét az irritációtól és biztosítják a kismamák számára is a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok pótlását a szoptatási időszakban. Hogy miért érdemes nálunk vásárolnia? Termékeink teljes mértékben bababarátok Étrend kiegészítőink hozzájárulnak a kismamák jó közérzetéhez és, segítenek abban, hogy megfelelő vitaminértékű anyatejet kapjanak a csecsemők. Környezetkímélő termékeket használhatnak Keressék bizalommal a környezetkímélő termékeket! Együtt tehetünk az egészségesebb környezetért és gyermekeink egészségéért.

Bővebben

Baba-Mama 284 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Mosható pelenka,...

  A mosható pelenka csökkenti a környezeti terhelést és sok pénz spórolható meg használatával. A mosható pelenkákról a "Cikkek és érdekességek" pontban olvashatsz.

 • Úszópelenka, strandcipő

  A kínálatban szereplő úszópelusok a pelenkában tartanak mindent, aminek ott a helye.

 • Babahordozók, kenguruk

  A babahordozás kényelmes és praktikus megoldás, öröm és egy életre szóló ajándék a szülőnek és babának egyaránt. Ha nem hordozol, tudsz élni nélküle, de ha kipróbáltad, már biztosan nem mondanál le róla.

 • Játék

  Ebben a kategóriában találod a babák első játékait, puha, rágható játékok, csörgők, babák...stb.

 • Babaápolás

  Speciális termék a különösen érzékeny bőr számára. Minden összetevőt külön is tanulmányoztak, hogy maximális elégedettséget garantáljon a legérzékenyebb bőrűek számára.

 • Baba mosószerek

  Kiváló tisztító hatású, hipoallergén, természetes alapanyagú öko mosószerek. Nem irritálja a baba érzékeny bőrét.

 • Mamáknak

  Terhesség alatti és utáni testápolási termékek a Mamáknak.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 284
Mutat 1 - 12 / 284