Babahordozók, kenguruk

A babahordozás kényelmes és praktikus megoldás, öröm és egy életre szóló ajándék a szülőnek és babának egyaránt. Ha nem hordozol, tudsz élni nélküle, de ha kipróbáltad, már biztosan nem mondanál le róla.

Babahordozók, kenguruk 59 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Babaerszény

  Babahordozó eszköz, a karikás kendő könnyű, nyári változata. Ideális utazáshoz, fürdőzéshez, ha sok a csomagunk és egy kendő már nem fér.

 • Csatos hordozók SSC
  A csatos babahordozó az egyik legkedveltebb hordozóeszköz, nem csak az anyukák, hanem az apukák vagy akár a nagyszülők is örömmel hordozzák benne a picit, mivel felvétele egyszerű és kényelmes.
 • Karikás kendők - Ring...
  A karikás kendő tulajdonképpen egy rövid szövött hordozókendő, amelynek egy végére két karika van varrva. A kendő másik végét ezeken a karikákon átfűzve egy olyan hordozót kapunk, melyet akár menet közben is állíthatunk. Jó választás lehet azoknak, akik újszülött babájukat szeretnék hordozni, de ódzkodnak a hosszú kendő kötözgetésétől, vagy azoknak, akik totyogó korú gyerkőcöt hordoznak, aki hol fel, hol le szeretne szállni a kendőből. A karikás kendőnek vannak speciális fajtái is.
 • Hordozókendők
  A hordozókendő egy hosszú, szövött pamut anyag, amelyben, különböző módokon felvéve és megkötve, a gyermeket korának megfelelően és kényelmesen lehet hordozni, újszülött kortól tipegő korig, vagy tovább is. Az anyag különleges szövése miatt hosszában és széltében nem nyúlik, viszont keresztben kellően rugalmas. Ez teszi lehetővé, hogy minden ponton megtámassza a gyermeket, felvegye a szükséges formát, ne vágja a gyermek lábát, ugyanakkor ne ereszkedjen meg, ne lazuljon meg hordozás közben.
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 59
Mutat 1 - 12 / 59