Katalógus

Rendelkezésre állás
Állapot
Mosható pelenka, kiegészítők

A mosható pelenka csökkenti a környezeti terhelést és sok pénz spórolható meg használatával. A mosható pelenkákról a "Cikkek és érdekességek" pontban olvashatsz.

Mosható pelenka, kiegészítők 106 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Popin all in one...

  Örömteli nappalok és nyugodt, száraz éjszakák a POP-IN legújabb generációjú mosható pelenkáiban! A POP-IN mosható pelenka születéstől a szobatisztaságig kitart-3,5 kg-tól egészen 16 kg-ig-ami csupán néhány patenton és a tépőzáron múlik.

 • Pelenkabelsők
  A pelenkabelső a nedvességet magába szívja, és a baba bőrével közvetlenül érintkezik, lehet 100% pamut/pamut de lehet bambusz-pamut vagy kender-pamut keverék is.
 • Pelenkakülsők
  A pelenka nedveségzáró külső rétege, ami légáteresztő anyagból készül, így a baba bőre mindenképpen szellőzik a pelenkában. Ez a külső réteg készülhet - speciális PUL anyagból, ami a nedvességet nem engedi át, de a levegőt igen - gyapjúból/biogyapjúból.
 • Leszoktató pelenkák
  A leszoktató nadrágok nagy segítséget jelentenek a szobatisztává válásban. Segítenek a nedvesség érzet kialakításában, ami ösztönzi a gyerkőcöt a pelenka elhagyására.
 • Pelenkázás kiegészítők
  Itt találod a mosható pelenkák használatához szükséges kiegészítőket: papírbetét, folttisztító szappan, gyapjúápoló, vízhatlan ágybetét, mosható törlőkendő, stb.
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 106
Mutat 1 - 12 / 106